Юрій Горбунов і Катя Осадча здійснили мрію старшого сина на день народження: хлопчик втратив дар мови від сюрпризу

Юрій Горбунов та Катерина Осадча привітали старшого сина Івана з днем народження. На честь п'ятиріччя хлопчика зіркові батьки здійснили одну з його заповітних мрій.

Зараз Горбунова та Осадчу називають однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Зіркове подружжя виховує двох спільних дітей – старшого Івана та Данила, який народився влітку минулого року.

Юрій та Катя познайомилися під час зйомок “Голосу країни”, на якому вони працювали у парі. До того вони спілкувалися досить віддалено як хороші знайомі та колеги, про стосунки один з одним навіть не замислювалися. До того ж Юрій був одружений протягом 20-ти років, однак у 2015-му розлучився.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Шоумен та незмінна ведуча “Світського життя” одружилися в 2017-му році. На момент весільної церемонії Катерина вже була вагітною на сьомому місяці. Тож,як розповідала сама пара, поки гості танцювали та веселилися, наречена сиділа за столом та лише куштувала святкові страви.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Тепер же зіркове подружжя називають зразковим та ставлять цю пару в приклад для багатьох їхніх колег. Особливо прихильникам пари подобається, як вони проводять час разом із дітьми.

Незодавно старший син Каті Осадчої та Юрія Горбунова Іван відсвяткував свій п’ятий день народження. На честь цього його зіркові батьки виконали мрію хлопчика – пролетіли разом з ним на гелікоптері над Києвом.

“Іван мріяв політати на гелікоптері і до дня народження мрія здійснилася!” – написала в особистому блозі незмінна ведуча “Світського життя”.

Журналісти з’ясували, що подібна розвага коштувала телеведучим 11 тисяч гривень, проте батьки зізналися, що вони готові на все, аби в їхніх дітей залишилися лише яскраві емоції з дитинства. Іванко політав над столицею разом із мамою й татом, які також залишилися у захваті від цього дня.

Юрій Горбунов і Катя Осадча здійснили мрію старшого сина
Юрій Горбунов і Катя Осадча здійснили мрію старшого сина

Схожі статті