Як виглядають усі чоловіки зірки “МастерШеф” Тетяни Литвинової: шлюби, після яких зірка все ще приходить до тями

Зірка "МастерШфеф" Тетяна Литвинова двічі була одружена, однак обидва шлюби закінчувалися розлученнями. Зараз кулінарка продовжує шукати чоловіка своєї мрії.

Тетяну Литвинову вся країна знає, як сувору, але дуже справедливу суддю з програми “МайстерШеф”. Корінна одеситка та кулінарка з 3 по 8 сезон куштувала страви учасників реаліті та висловлювала свою експертну думку щодо їхніх страв. Телеглядачі полюбили її за особливе почуття гумору та щиру посмішку, яку Тетяна дарувала телеглядачам кожного ефіру.

Тетяна Литвинова
Тетяна Литвинова

Окрім медійної кар’єри, Тетяна тривалий час займалася ресторанним бізнесом. У рідній Одесі вона тримала заклад “Казка”, який, на жаль, у 2012 році згорів. Кулінарка довгий час не могла оговтатися від цієї ситуації, проте з часом вона знайшла у собі сили продовжувати кар’єру та рухатися далі. Тим паче вона не раз доводила, що являється доволі сильною жінкою.

Тривалий час прихильників зірки “МастерШефа” цікавило питання: чи є у її серці чоловік, до якого вона ставиться з особливою прихильністю. Литвинова звикла приховувати деталі особистого життя, однак у 2016 році жінка пзізналася, що у віці 40-ка років вона вийшла заміж за російського підприємця.

Тетяна Литвинова разом з чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Звати обранця екс-судді Ярослав Труханов. Весілля молодята зіграли у Львові, втім церемонія була не для публіки. На свято новоспеченої родини запросили лише найближчих друзів та родичі.

Тетяна не зважала на те, що вийшла заміж у 40 років. Жінка каже, що завжди вірила у свою долю і дуже щаслива, що зустріла Ярослава. Литвинова оптимістично розповідала, що зможе всі перепони подолати разом зі своїм коханим. Проте влітку 2021 року пара оголосила, що вирішила подати на розлучення.

Цікаво, що цей шлюб для Тетяни був вже другим. Від першого чоловіка кулінарка має 22-річного сина Володимира.

Як виглядає син Тетяни Литвинової
Як виглядає син Тетяни Литвинової

Схожі статті