Закохана Тіна Кароль засяяла на червоній доріжці у прозорій сукні, яка ледве прикриває сором: “Зводить з розуму”

Тіна Кароль похизувалася новим нарядом на премії "Українська пісня року". Артистка здивувала своїх прихильників доволі відкритою сукнею, яка підкреслила її фігуру.

Тіна Кароль. Ця нині легендарна для України співачка успішно розпочала свою кар’єру на початку нульових. Її особливою нагородою відзначила сама радянська Примадонна – Алла Борисівна. Грошовий приз наша артистка вклала у свій творчий розвиток. Не останню роль у професійному розвитку Тіни відіграв і її покійний чоловік Євген Огір, який був другим продюсером співачки. Саме з ним Кароль записала свої хіти “Полюс притяжения”, “Выше облаков”, а її студійний альбом отримав статус платинового.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

До зустрічі з Євгеном Огіром, вона демонструвала образ легкої на підйом дівчини, яка співає та мріє про справжнє кохання. Кучері, блонд – все це робило її шалено впізнаваною, а трендова зачіска стала популярною з тих пір, як наша поп-діва побувала на Євробаченні. Характерними для Тіни були й короткі сукенки з яскравим принтом.

Стиль одягу Кароль почала змінювати після 2013 року, коли не стало її чоловіка після затяжної боротьби з онкологією. З того часу поп-діва стала більш серйозною, стриманою та елегантною. Вона обрала для себе більш природний відтінок блонду та розпустила локони. А її сукні почали підкреслювати витончену фігуру співачки. Звісно, не уявити зараз Тіну й без її головної родзинки – червоної помади.

Тіна Кароль засяяла на червоній доріжці у прозорій сукні
Тіна Кароль засяяла на червоній доріжці у прозорій сукні

Новим нарядом Тіна Кароль здивувала прихильників під час премії “Українська пісня року” На червоній доріжці співачка з’явилася у майже прозорій сукні, чим зачарувала підписників та папараці.

Незвичності цьому образу додавав принт зірок та довга накидка-сітка, яка робила наряд не таким відвертим, але не менш стильним та незвичним.

Схожі статті