Яким виріс син Таюне і Олега Винника: справжній красень-спортсмен, який вразив олімпійською цілеспрямованістю

Таюне і Олег Винник - вельми загадкова пара українського шоу-бізнесу. Втім, у мережу таки змогла просочитися інформація про їхню спільну дитину.

Олег Винник і Таїсія Сватко зарекомендували себе, як професійні музиканти. Ліричні мелодії, сильні тексти, які беруть за душу одразу полюбилися українським поціновувачам мистецтва. Та не лише сама творчість цікава фанатам. Особисте життя, яке намагаються зірки сховати за завісою недомовок і натяків, бентежить набагато більше.

Особливу увагу привернула новина про те, що у творчої пари потенційно може бути спільна дитина. У мережі, завдяки німецькій спортивній школі, спливли фотографії молодого Юліана Винника, який може бути сином співака.

Хлопчина, 2004 року народження вимахав справжнім атлетом і професійно займається плаванням. Цікаво, що саме цей вид спорту Головний вовк країни неодноразово називав своїм джерелом енергії та хвалився хвацьким талантом.

Яким виріс син Таюне і Олега Винника

“Коли є вільна хвилина – проводжу її з користю! Плавання – мій заряд бадьорості та енергії на весь день!”, – розповідав Винник в Інстаграмі.

Та його можливий син переплюнув татка-пловця. Юліан Винник плаває в басейні спортивного клубу Шарлоттенбург, що на півночі Німеччини. Займав навіть призові місця. У 2020 році брав участь у змаганнях у Берліні.

Яким виріс син Таюне і Олега Винника – Юліан Винник

Втім, знаменитий співак не поспішає підтверджувати рідство з цим хлопцем. Винник-старший лишив без коментарів всі заяви журналістів про знайденого ними фотографій Юліана. Цікаво, що і у соціальних мережах такого хлопця знайти неможливо. Проте, Головний вовк країни і не заперечує, що дитина у нього є.

Схожі статті