Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару: вусатий та немолодий мачо з каре підкорив серце легенди

Історія кохання Софії Ротару та її чоловіка Анатолія Євдокименко досі хвилює серця її шанувальників. Однак, у житті співачки був ще один чоловік.

Якось Софія Ротару зазначила, що в неї є багато секретів і пообіцяла їх розкрити своїм фанатам тільки тоді, коли вона завершить кар’єру артистки. Імовірно, що легенда ніколи не піде з естради, а преса самотужки намагається дізнатися ексклюзив.

Колишня подруга Софії Ротару помстилася та видала її найбільший секрет
Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Так, вже вельми давно подейкують, що перед тим, як вийти заміж за майбутнього чоловіка Анатолія, Софія Михайлівна знаходилася у стосунках з Володимиром Івасюком. Людина, яка подарувала безсмертні хіти Україні вельми багато часу проводила з Ротару.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

У зірок неймовірна кількість спільних кадрів. Поговорювали, що зірка не тільки знаходилася у цивільному шлюбі з композитором, але й народила від нього таємну доньку. Свій зв’язок з Івасюком Ротару ніколи не спростовувала, але завжди заперечувала наявність у неї іншої дитини, окрім Руслана.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Навіть коли здійнявся гамір через новину про викрадення малюка, вона зазначила, що мова йде саме про її сина, а не неіснуючу доньку.

Варто відзначити, що Івасюк був старший за Софію і пішов з життя набагато раніше. На артистку чекали, вважали, що вона понесе його портрет. Однак, Ротару знаходилася настільки далеко, що навіть якщо б покинула концертний тур та вирішила повернутися до України, то ні за щоб не встигла на похорон.

А зараз у своїх інтерв’ю вона згадує лише про людину, з якою прожила десятки років у шлюбі. Анатолій Євдокименко, який був її офіційним чоловіком, залишається її коханим, навіть якщо його немає поряд. Після нього Софія Михайлівна біля себе нікого не бачить.

Схожі статті