38-річна Оля Полякова повернула собі свою зачіску з 2006-го: відрізала чуб, який сховав півобличчя зірки (Фото)

Відома українська співачка Оля Полякова, повернулася до зачіски, яку носила коли тільки заявила про себе в шоу-бізнесі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова змінила безліч образів, перш ніж вітчизняний глядач почав її впізнавати. До яких тільки фокусів зі стилем та модою не вдавалася Суперблондинка, яка з самого початку зарекомендувала себе, як королева епатажу. Її звинувачували у плагіаті Леді Гаги, але Суперблондинці було все одно.

Оля Полякова чесно розповіла про свій перший раз
Оля Полякова повернула собі свою зачіску з 2006-го

Поступово вона відійшла від цього амплуа, і почала вдягатися не так провокативно. І тим не менш, вона все одно запам’ятовується своїм зовнішнім виглядом, який сильно відрізняється від інших.

Оля Полякова повернула собі свою зачіску з 2006-го

Модеі експерти напророчили у 2022-у повернення старих трендів. Зокрема зміни будуть стосуватися взуття Converse та Vans, які колись були дуже популярні серед підлітків, а також зачісками, які були на піку популярності завдяки емо. Імовірно, Оля Полякова вирішила повернутися до старої зачіски, так як розуміє, що необхідно бути серед перших, хто почне розповсюджувати тренди.

Оля Полякова повернула собі свою зачіску з 2006-го. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, на якому вона показала, як її стиліст робить їй нову зачіску. Зокрема чоловік відрізав їй довгий чубчик, який повністю прикрив брови і ледь не закрив очі. Останній раз у такому вигляді Оля Полякова з’являлася на екрані у 2006 році.

“Мені личить”, — прокоментувала співачка своє перевтілення.

Немає сумнівів, що шанувальники також подобають зміни в знаменитості.

Схожі статті