40-річна Тоня Матвієнко зізналася, чим обернувся переїзд Арсена Мірзояна до неї: “Вижила рідного батька”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка є донькою народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко, відверто розповіла про зміни у житті після переїзду Арсена Мірзояна.

Донедавна головною темою для обговорення публікою родини Матвієнко був шлюб Тоні і Арсена Мірзояна, який заради виконавиці розлучився з першою дружиною і пішов з сім’ї, де підростали двоє дітей. Співак переїхав до Антоніни попри те, що вона живе в батьківському будинку разом з ними. Як виявилося, не менш бурхливе особисте життя і в них самих – Ніни Матвієнко та Петра Гончара.

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Тоня Матвієнко зізналася, чим для батьків обернувся переїзд Арсена Мірзояна до неї

Так, в недавньому інтерв’ю програмі “Позаочі” народна артистка розповіла про проблеми у шлюбі з чоловіком після 50 років разом. Знаменитість зізналася, що попросила Петра покинути її, тож він перебрався з дому на дачу. І хоча це суто подружні справи, користувачі мережі вважають причетною до сімейного розбрату доньку пари Тоню. Мовляв, Гончара з хати витіснив зять Арсен.

Ніна Матвієнко розповіла, як ставиться до зятя Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко зізналася, чим обернувся переїзд Арсена Мірзояна до неї

Матвієнко-молодша вирішила не відмовчуватися та в ефірі програми “Життя відомих людей” відповіла на докори хейтерів з цього приводу:

“Привела нового чоловіка в хату і вижила рідного батька!”, – написали Тоні.

Тоня Матвієнко вижила рідного батька з хати?
Тоня Матвієнко вижила рідного батька з хати?

Дружина Мірзояна коротко і ясно розставила всі крапки над “і”:

“Так, я знаю це інтерв’ю мамине, трошечки не так було донесено. Ні, все нормально, батько з мамою, у них там свої проблеми, не через мене, повірте”.

Зауважимо, що Арсен і Тоня у 2021 році нарешті придбали власну квартиру і збираються туди переїхати, як тільки з’явиться можливість зробити ремонт. Наразі вони живуть в будинку Ніни Митрофанівни.

Схожі статті