Анжела Липська з “МастерШеф. Битва Сезонів” зізналася, чому вз’їлася на Павла Серветника: суто жіноча образа

Анжела Липська вперше дала коментар стосовно її конфлікту з Павлом Серветником. Виявляється, саме чоловік ініціював непорозуміння у шоу. Усі деталі в статті.

Зйомки на телеканалах тривають цілодобово. Але в ефір потрапляють лише найцікавіші моменти, які можуть розкрити учасників з непередбачуваних сторін, а також розповісти іноді і те, що насправді ніяк не стосується реальної особистості людини.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Анжела Липська
Анжела Липська з МастерШеф. Битва Сезонів зізналася, чому вз’їлася на Павла Серветника

Усе це звісно робиться задля того, щоб шоу було цікавіше дивитися. Неодноразово глядачі говорили про те, що насправді учасник поводиться зовсім інакше, ніж на проєкті. Вдалий монтаж — хороше пояснення цьому, адже інколи навіть деякі емоції вирвані з контексту.

Анжела Липська з МастерШеф. Битва Сезонів зізналася, чому вз’їлася на Павла Серветника

Нещодавно глядачі програми “МастерШеф. Битва сезонів” були збентежені поведінкою Анжели Липської, яка ні з того ні з сього зірвалася на Павла Серветника. У чоловіка велика фанатська база, і всім їм не було зрозуміло, за що жінка зневажила свого конкурента. Анжела вирішила прояснити цей момент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона розповіла, що насправді з самого початку Павло зачепив її питаннями про її вік. І дала зрозуміти, що це ставалося неодноразово.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Павло Серветник
Анжела Липська з МастерШеф. Битва Сезонів зізналася, чому вз’їлася на Павла Серветника

Вочевидь, чоловік не зрозумів, що насправді для Анжели це перетин всіляких меж, і непомітно для себе зробив хибні кроки стосовно учасниці.

Аудиторія позитивно відреагувала на таке зізнання. І, певно, Анжела зробила правильний крок, адже висновки необхідно робити, вислухавши обидві сторони.

Схожі статті