Кого шукає 55-річна Ольга Сумська у програмі “Жди меня”: акторка із завмиранням серця чекає на зустріч

Відома українська акторка Ольга Сумська наважилася на пошуки і звернулася цьому до телебачення. Кого розшукує знаменитість, дізнайтеся в нашій статті.

Народна артистка вже три десятиліття хоче розшукати однокласників із Запоріжжя. Про це Ольга Сумська розповіла у новому випуску програми “Жди меня.Украина”.

Акторка розуміє, що її подруги, яких вона завела у цьому місті не наважуються самі вийти на зв’язок, так як Ольга В’ячеславівна – знаменитість, і це може ускладнити процес возз’єднання. Тим не менш, вона сподівається, що перший крок, який вона зробила, допоможе знайти старих друзів та однокласників.

Кого шукає Ольга Сумська у програмі “Жди меня”

Кого шукає Ольга Сумська у програмі “Жди меня”

Під час ефіру акторка поділилася багатьма дуже цінними дитячими спогадами. Також вона зазначила, що з іншими однокласниками з Полтави вона дуже добре спілкується, тож ставлення до запорізьких не є якимось особливим. Просто Сумська скучила.

“З полтавськими однокласниками я постійно на зв’язку, є телефони кожного. Запорізьких – не знаю “Вони соромляться, не виходять на зв’язок. Але ж я така сама, як вони. Минуло вже 30 років, уявляєте, як мені хочеться їх побачити?”, – сказала артистка.

Зокрема більше всього Ольга хоче побачитися зі своїми колишніми найкращими подругами. Зірка дуже сподівається, що побачивши випуск дівчата захочуть з нею зустрітися та вийдуть на зв’язок.

Нагадуємо, що минулого тижня Ольга Сумська шокувала мережу архівну світлиною, на який зраджує чоловіку прямо за його спиною, поки він розмовляє з колегами. На фотографії вона цілувала Віталія Борисюка. Також акторка повідомила, що в цьому в цей момент зрозуміла, наскільки серйозні наміри у її майбутнього чоловіка.

Схожі статті