48-річний Олексій Суханов вперше розповів, чому розлучився з єдиною дружиною: “Оля була для мене найріднішою”

Ведучий популярного на українському телебаченні ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов відверто розповів про причини розлучення зі своєю єдиною дружиною.

Олексій Суханов – завидний холостяк, який, як виявилося, ніколи не знав взаємного кохання. На побачення він іноді ходить, з жінками знайомиться не на сайтах знайомств, але й такий досвід у нього є, а у соціальних мережах. Втім, ведучому так і не вдалося знайти свою долю. Олексій не приховує – навіть у шлюбі тривалістю 13 років він не зумів покохати по-справжньому:

“Оля для мене була вкрай рідною людиною, найріднішою людиною, але я не можу сказати, що з мого боку було кохання, яке воно має бути”, – зізнався чоловік в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях“.

Олексій Суханов вперше розповів, чому розлучився з єдиною дружиною
Олексій Суханов вперше розповів, чому розлучився з єдиною дружиною

Колишня дружина Суханова – доктор психологічних наук Ольга Каменчук. Спільних дітей у шлюбі не з’явилося. За словами самого Олексія, у його житті було лише неподілене кохання – в одних стосунках він кохав понад усе, але без взаємності, в інших навпаки – кохали його.

Ведучий розуміє, що неможливо примусити людину кохати, як би сильно цього не хотілося. У таких випадках залишається лише змиритися і відпустити. А на питання журналістки про те, чи важлива для Суханова зовнішність, і наскільки важлива, він відповів:

“Як кажуть, зустрічають по одягу. Звісно, я дуже люблю красивих людей, попри стать, до речі. Це нічого не означає. Я просто люблю красивих людей. Але ж за цією зовнішньою красою має бути щось приховане. Я маю на увазі всередині. Тільки на зовнішній красі все ж далеко не поїдеш”.

Олексій Суханов
Олексій Суханов чесно розповів про своє особисте життя

Схожі статті