Власний пляж, бухта та окремий будинок для мами: як виглядає особняк Олі Полякової, який для неї побудував чоловік

Майже 20 років тому Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського, який побудував для неї розкішний маєток з пляжем та басейном.

Шлях Олі Полякової до слави та багатства був вельми неоднозначним та наповненим подіями. Після стількох років життя на сцені колишня продюсерка артистки вийшла у світло і розповіла про неї те, про що інші навіть не здогадувалися. Наприклад, той факт, що жінка так і не отримала дивідендів від вкладених в зірку грошей.

Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через стан здоров'я
Як виглядає особняк Олі Полякової

Полякова раптово вийшла заміж за Вадима Буряковського, розірвала контракт та заплатила певну частину грошей, після чого розпочала життя домогосподарки. Згодом Оля згадувала, що дуже вдячна долі, що народила доньок перш ніж вирішила повернутися на сцену. Вже тоді, вона змогла повністю присвятити себе творчості.

Як виглядає особняк Олі Полякової

Як виглядає особняк Олі Полякової

Тим часом Вадим побудував для свого сімейства розкішний маєток з озером, власним пляжем, басейном, бухтою, яхтами. Також на території декілька будівель. В одній з них проживає матір співачки. Сімейство часто гуляє лісом, який також належить їм, так як знаходиться на ділянці.

Як виглядає особняк Олі Полякової

У Полякової налагоджене власне виробництво сиру. У загоні з тваринами дуже багато кіз, яких постійно навідує співачка. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Полякова хизується власно зпеченим хлібом, а також домашнім сиром.

Як виглядає особняк Олі Полякової

Також у сімейства є велика квартира у центрі Києва. Минулої зими співачці довелося нелегко, адже в неї протік дах. Тож знаменитість організувала ремонт, який насправді мали провести комунальники.

Схожі статті