Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики: зазнає змін не тільки обличчя

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя розповіла, що збирається змінити у своїй зовнішності та коли. Усі деталі в статті.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, яка виконує обов’язки його концертного директора, а також активно розвиває власний блог в Інстаграм майже одразу після пологів розповіла про свої плани на власну зовнішність. Зокрема, дівчина хотіла зробити маммопластику, так як розуміла, що станеться з її тілом після годування.

Скільки заробляє дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова
Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики

Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики

Варто відмітити, що її ідеї не змінилися і навіть більше, список поповнився новими. Так, нещодавно Репяхова разом з Віктором Франковичам та їхнім спільним сином Михасиком рушили до стоматології. Справа в тому, що дівчина, виявляється, була незадоволена своїм косим зубом на ніжний щелепі.

Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Тому блогерка прийняла рішення поставити елайнери. Знаходячись у машині та розповідаючи підписникам про свій візит до лікарів, вона також пригадала, що збирається робити ринопластику, прибирати друге підборіддя і не забула про омріяну маммопластику.

Варто відмітити, що ще рік тому вона дуже бурхливо реагувала на запитання підписників, чи бажає вона змінити форму свого носа. Катя дратувалася і ставила нетактовних підписників на місце, але вже зараз вона мріє звернутися до пластичного хірурга. Репяхова зізнається, що на цю думку її наштовхнула її сестра, яка має такий самий ніс, і їй його трошки виправили. Результат виявився настільки блискучим, що Катя загорілася бажанням зробити собі теж саме.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.