Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля з Алмазом: що мільярдер подарував дружині за відданість та кохання

Ведуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук відсвяткувала першу річницю весілля з чоловіком — мільярдером з Казахстану Алмазон. На честь цієї дати закохані полетіли на Мальдіви.

Іванна Онофрійчук стала відомою українському телеглядачу рік тому, коли замінила Тіну Кароль на “Танцях з зірками”. Нова ведуча проєкту зацікавила аудиторію не лише своїм талантом, а й особистим життям. Красуня рік тому вийшла заміж за казахстанського мільярдера Алмаза.

22 лютого Іванна Онуфрійчук відзначила річницю з дня весілля з казахським мільйонером Алмазом. Цей день подружжя вирішило провести на Мальдівах, де і відбулася свого часу їхня розкішна церемонія.

А кадрами зі святкування ведуча “Танців з зірками” поділилася у своїх stories на сторінці в Instagram.

Так, ранок Іванни почався з великого букета червоних троянд, який знаменитість показала у своїй соцмережі. Втім, на цьому сюрпризи не закінчилися.

Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля
Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля

Увечері на Іванну та Алмаза чекала романтична вечеря на березі океану в оточенні близьких людей пари. Для свята Онуфрійчук вибрала довгу білосніжну сукню, в якій нагадувала наречену. А Алмаз постав у світлій сорочці та білих штанях.

Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля
Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля

Схожі статті