Голос Дмитра Монатіка та кадри подій в Україні з’явилися на російських каналах завдяки хакерам: “Почуйте мене всі”

Ввечері 26 лютого на багатьох російських глядачів чекало відео, яке змонтував Дмитро Монатік. Федеральні канали ніяк не могли чинити опір трансляції ролику, адже показ влаштували хакери.

У зв’язку з подіями в Україні декілька днів тому вітчизняний артист Дмитро Монатік, творчість якого також полюбляють в Російській Федерації, створив відео, яке він змонтував самотужки. Також під нього він склав вірші, які просто не можуть зачепити душу.

Ролик з’явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але хто ж знав, що дуже скоро його побачить вся Росія?

Голос Дмитра Монатіка та кадри подій в Україні з’явилися на російських каналах завдяки хакерам

Вранці 25 лютого світ вперше побачив публічне повідомлення незалежного угрупування хакерів Anonymous до Володимира Володимировича Путіна. У ньому вони заявили про власні жорсткі санкції до Президента. Комп’ютерні генії з усього світу пообіцяли йому зупинити роботу найважливіших сайтів для РФ. Малися на увазі сайт Міністерства Оборони, Russia Today та інші.

Голос Дмитра Монатіка та кадри подій в Україні з’явилися на російських каналах завдяки хакерам. Скріншоти особистої сторінки продюсерки

А вже наступного дня російські глядачі спочатку слухали Гімн України, а потім дивилися відеоролик Дмитра Монатіка зі зверненням до росіян. Подібні повідомлення почали сипатися звідусіль. Зокрема про це повідомила і екс-продюсер Світлани Лободи Натела Крапівіна. Але відомо, що не всі жителі РФ змогли насолодитися творінням співака.

Нагадуємо, що угруповання “Anonymous” складається з ентузіастів з усього світу, які борються за справедливість та вільний інтернет. Активісти об’єдналися на форумі 4chan у 2003 році, проте світова спільнота вперше дізналася про них лише у 2007-му. Тоді хакери “Anonymous” організували масштабну кампанію проти саєнтологічної церкви: вони обрушили її сайт за допомогою DDoS-атак і навіть влаштували реальні акції протесту.

Схожі статті