Настя Каменських створила трепетне звернення до російських та білоруських матерів: “Благаю вас, як жінка”

Відома українська співачка Настя Каменських створила відеозвернення до російських та білоруських матерів, повз якого просто неможливо пройти.

За декілька днів до того, як усі українці почули погані новини, Настя Каменських та Потап вивезли своїх матерів до Іспанії і звідти спостерігали за подіями у Києві. Не дивлячись на масовий хейт у сторону зіркового подружжя, який пояснювався тим, що вони втекли з України, Настя Каменських створила відеозвернення для російських та білоруських мам, чиї сини перебувають на даний момент у небезпеці.

Настя Каменських створила трепетне звернення до російських та білоруських матерів

Закликом співачки було не відпускати своїх російських та білоруських чоловіків на війну та цінувати їхні життя. Артистка це робила без звинувачень, ставлячи наголос саме на можливість врятувати життя.

“Зараз ваших дітей ведуть на вірну смерть в Україну. Я прошу вас не відпускати їх. Я благаю Вас, як жінка. Не відпускайте своїх дітей, ніхто не повинен вмирати. Будь ласка, давайте разом зупинимо цю війну”

І хоча на даний момент артисти знаходяться за тисячі кілометрів від своїх друзів та колег, вони намагаються допомогти, як можуть. Слова Насті Каменських відгукнулися у серці багатьох користувачів мережі, які почали активно поширювати її заклик.

Варто відмітити, що велика кількість українських знаменитостей повернулася з-за кордону заради того, щоб допомогти нашим захисникам чинити опір окупантам. А велика частина зірок навіть вступила до лав угрупувань територіальної оборони. Серед них опинилися фронтмен гурту “Антитіла” Тополя, Віктор Павлік, бізнесмен Андрій Задворний, Юрій Ткач та інші.

Схожі статті