37-річна Тіна Кароль відсиджується у монастирі, молиться та згадує часи, коли виступала для українців: “Показуха”

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, де вона знаходиться під час бойових дій в Києві і чим саме займається. Зірка викликала вельми неоднозначну реакцію у публіки.

24 лютого Тіна Кароль вразила своїх фанатів правдою: виявляється вона вже декілька днів знаходилася у монастирі, а коли почула новину про російське вторгнення, вирішила залишитися там на період бойових дій.

Тіна Кароль відсиджується у монастирі, молиться та згадує часи, коли виступала для українців

Поп-діва заявила, що молиться за свою країну і за співвітчизників. У сторіз артистки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являється інформація стосовно ситуації, як і будь-якого рядового українця.

Також артистка нещодавно опублікувала на особистій сторінці архівний відеоролик, на якому вона виступає для своїх фанатів. Тим не менш, не всі зрозуміли меседж співачки, а деякі відверто почали її звинувачувати у показництві.

Тіна Кароль відсиджується у монастирі, молиться та згадує часи, коли виступала для українців. Скріншот коментарів під публікацією співачки

На щастя, єдиний син артистки Веніамін на даний момент повинен знаходитися на навчанні у Великобританії. Тож знаменитість пішла до монастирю у повній впевненості в тому, що її дитина у безпеці.

Варто відмітити, що після новини про те, що Володимир Володимирович Путін визнав ЛНР та ДНР, велика кількість вітчизняних зірок рушила нібито на відпочинок і покинула Україну на невизначений термін. Усі відчували небезпечність ситуації, але Тіна Кароль підійшла до питання з неочікуваної сторони і знайшла притулок не за кордоном, а в Господа. Такого можна було очікувати від Оксани Марченко, але головна паломниця України таємно втекла вночі.

Схожі статті