Андрій Данилко послав Путіна і Росію на три відомих літери: Вєрка Сердючка не стримує емоцій

Андрій Данилко дотепно заявив, що Путін Україну не отримає, а буде мати тільки дулю! Артист залишається на батьківщині, не планує її покидати.

Відомий український шоумен Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, вважає, щоб вже зовсім бути схожим на фашиста Адольфа Гітлера, Путіну потрібно піти у свій бункер та застрелитися там на х***.

Так відверто заявив артист, коли проводився прямий ефір по телеканалу “Київ”.
Андрій зауважив у відео – зверненні, що вся ситуація дуже нагадує сценарій Германії за часів нацистів. Все, що відбувається, приймання, засоби, вислови – все ідентичне тій фашистській епосі. Шоумен вважає, якщо Путін хотів попасти в підручники історії, то диктатор, звичайно вже там!

На думку Андрія Данилка, президент Росії – схиблена, божевільна людина. Згадуючи свою далеку зустріч на вечірці у 2004 році з російським лідером, Данилко жалкує, що тоді не вбив його, бо не підозрював, як трагічно все складеться у майбутньому 2022 році.
Артист впевнений, що агресор ненавидить Україну, але ж також він прирікає і своїх громадян на страждання і смерть.

Андрій Данилко дотепно заявив, що Путін Україну не отримає, а буде мати тільки дулю!
Артист залишається на батьківщині, не планує її покидати, разом зі співвітчизниками у разі потреби спускається до сховища.

Данилко поділився, що деякі російські зірки підтримують Україну, про що діляться з ним особисто. Але є й такі, у яких він розчарований, і впевнений, що потім їм усім буде соромно за свою позицію чи взагалі, її відсутність.

Схожі статті