Камалія втекла з України і ллє сльози, що не може врятувати своїх коней в Києві: “До них не пускають”

Відома українська співачка Камалія, яка є найбагатшою виконавицею в Україні, повідомила, що не може врятувати своїх коней в Києві. Усі деталі в статті.

Як відомо, популярна українська співачка Камалія з дитинства мріяла стати наїздницею. Після того, як вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, вона стала ближче до своєї мрії.

Артистка почала активно тренуватися на іподромі, а згодом придбала декількох коней, за якими доглядали спеціалісти. З початком воєнних дій в Україні ситуація кардинально змінилася. І хто ж міг подумати, що тварини залишаться у небезпечних для їхнього життя обставинах.

Камалія втекла з України і ллє сльози, що не може врятувати своїх коней в Києві

Так, перед тим як покинути кордони України, зірка повідомила, що її коні не мають, що їсти та пити і заблоковані у конюшні. Також співачка пояснила, що до них не пускають. Тобто імовірніше за все, вона неодноразово намагалася пробитися до своїх улюбленців.

Камалія втекла з України і ллє сльози, що не може врятувати своїх коней в Києві (в Бучі). Скріншоти особистої сторінки зірки

Варто відмітити, що артистка дійсно дуже любить своїх тварин. Їх у неї дуже багато.

Також артистка розпочала, що вивезла своїх доньок за кордон, а її мама залишилася в Києві. На даний момент виконавиця також разом зі своєю племінницею рушила в Європу і під час подорожі розповіла, як їх прийняли. Увесь цей час артистці давалися на легку кожні слова, які вона говорила на відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Співачка важко переживає усі події і не припиняє лити сльози. Також вона активно призиває росіян припинити воєнні дії на території України.

Схожі статті