Поки Ектор Хіменес-Браво відсиджується у Колумбії, Ярославський та Мартиновська годують дітей та захисників

Зіркові кухарі українського шоу-бізнесу Володимир Ярославський та Ольга Мартиновський приємно здивували співвітчизників. Знаменитості готують для наших дітей та захисників.

У такі непрості часи для України, вітчизняні зірки допомагають захисникам, як можуть. Хтось фінансує, хтось займається медикаментами, хтось більш сфокусуватися на мирних жителях, яким надає притулок та запрошує за свій стіл. Більшість знаменитостей з дітьми поїхали або за кордон, або у західну Україну. Але є і ті, хто покинув Україну набагато раніше. До них відноситься Настя Каменських, Потап, Ектор Хіменес-Браво та інші.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська годують дітей і захисників

І поки на колумбійського шеф-кухаря виливається агресія та хейт за його вчинок, його колеги Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський влаштували харчування для дітей та територіальної охорони. Зокрема, ресторани зірок годують маленьких пацієнтів лікарні “Охматдит”.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська годують дітей і захисників. Скріншоти особистої сторінки Мартиновської

Варто відмітити, що у відео потрапили страви, які рушають до лікарні та українських воїнів. І необхідно зазначити, що усі дуже стараються не просто їх нагодувати, а смачно частувати.

Тим часом Ектор намагається допомогти Україні добрим словом та демонстрацію того, що відбувається в Києві. Чоловік приєднався до інших зірок, які привертають увагу до подій і висвітлює усе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, раніше колумбійський шеф-кухар заперечував той факт, що навмисне поїхав з України. Нібито насправді у нього була запланована поїздка до рідних. Зірка мужньо витримав тиску зі сторони українців, а тепер інформаційно давить на росіян.

Схожі статті