“Ти — син диявола, дарма народжене дитя”: Тіна Кароль звернулася особисто до Путіна з гучною погрозою

Відома українська співачка Тіна Кароль нарешті перервала мовчання і не тільки публікує інформацію про події в Україні, а створила особисте звернення до Путіна.

Як відомо, за декілька днів до вторгнення російських військ на територію України Тіна Кароль рушила до монастиря. У перший день ескалації агресії вона повідомила, де знаходиться і чим займається. Зірка показала, як молиться за благополуччя своєї Батьківщини.

Тіна Кароль звернулася особисто до Путіна з гучною погрозою

Однак, як і в більшості наших співвітчизників, розпач перетворюється у гнів, а бажання розібратися з окупантом власними руками вселяється у серця кожного українця. До рядів розгніваних та безстрашних додалася і Тіна Кароль, яка нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram погрози в адресу Президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна.

Тіна Кароль звернулася особисто до Путіна з гучною погрозою. Скріншот особистої сторінки зірки

“Ти — син диявола, дарма народжене дитя. Виро*ок. Ти чо*т. Ти мр*зь. Я тебе зпопелю. Стережися, х**ло”

Ці слова вона додала до кадрів Києва, який зазнавав серйозних ударів від РФ. Варто відмітити, що на такі слова наважилися далеко не всі навіть українські знаменитості. Але Леся Нікітюк, Сергій Притула, Тіна Кароль та інші не добирають слів.

Чи збирається Тіна Кароль покидати кордони України достовірно невідомо. Її єдиний син Веніамін на даний момент знаходиться у безпеці. Співачка не ділиться кадрами, які могли б розповісти, де вона на даний момент проживає. Цілком імовірно, що співачка могла вже давно покинути монастир.

Як і інші її колеги, Кароль намагається підтримувати країну інформаційно та продовжує боротьбу в мережі.

Схожі статті