Помста продюсера “Орла та Решки” Баскову, Канделакі та Газманову, які підтримали війну в Україні

Марина Гранкіна запевняє, що номери справжні, особисті. Додатково вона попрохала своїх численних підписників не нести прокльони знаменитостям та стриматися від написання нецензурних слів.

Марина Гранкіна, яка є продюсером української компанії “TeenSpirit” (вона випускає відому та популярну телепрограму “Орел та решка”) опублікувала в соціальній мережі Інстаграм на своїй сторінці в особистих stories номери телефонів деяких росіян. Марина пише: “Спробуємо переконати?”
А саме зірок російського шоубізнесу: Тіну Канделакі, Олега Газманова, Миколу Баскова. Вони підтримують криваве вторгнення Росії в Україну.
Марина Гранкіна запевняє, що номери справжні, особисті. Додатково вона попрохала своїх численних підписників не нести прокльони знаменитостям та стриматися від написання нецензурних слів.
Цікаво, що вже через декілька годин продюсер видалила цю інформацію зі своєї сторінки.
Детальніше про відношення російських зірок до нападу Росії на Україну.

“Золотий голос” Росії Микола Басков виправдовує воєнні дії агресора в Україні. Він вважає, що це є самозахист та рятування російськомовного населення від геноциду. Басков абсолютно щиро вважає, що всі дії Путіна спрямовані на захист ДНР, ЛНР та є відповідними міжнародному праву.

Микола Басков

Телеведуча Тіна Канделакі заявляє, що всі медіа – файли (фото, відео, на яких зображені зруйновані в результаті атаки Росії українські міста та села) є підробкою і спробою провокації. Також Канделакі називає всіх своїх співгромадян, які не підтримують дії Путіна в Україні, зрадниками.

Співак Олег Газманов вірить, що Росія бажає запобігти великій війні, висловлює захват вояками, котрі несуть кровопролиття.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.