|
02.03.2022 15:59

Зірка, яка майстерно веде власну інформаційну боротьбу: Леся Нікітюк крок за кроком деморалізує росіян

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк демонструє неймовірну силу в інформаційній війні. Телеведучій вдається деморалізувати росіян як нікому іншому.

Леся Іванівна завжди дарувала українцям хороший настрій. Навіть коли телеведуча гнівалася, вона давала своїм фанатам емоції, які були насичені гумором, іронією та сарказмом. Саме тому будь-які її публікації викликали істинний інтерес і змушували користувачів полюбити її. Таким чином Леся стала популярна не тільки на телебаченні, але й у соціальних мережах.

Леся Нікітюк крок за кроком деморалізує росіян

Під час війни в Україні вона підключила усі свої таланти, і її лозунги та знущання над противниками розходяться наче гарячі пиріжки. А це мотивація, яка дуже потрібна українцям, що стали ворогом для росіян через пропаганду.

24 лютого Леся, як інфлюенсер підхопила вираз “російський корабель, іди на*уй”. Разом з нею це зробили інші українські зірки, а тепер ця фраза стала девізом українського опору. Про це навіть з’явилася стаття у Вікіпедії.

Також Нікітюк однією фразою знищила репутацію Миколи Баскова відповівши на його скандальну публікацію в Instagram про ситуацію в Україні жартом про те, що “Басков не розпочинає концерти, а закінчує їх”. Її публікація розповзлася мережею за декілька годин.

Нещодавно зірка пожартувала і над санкціями, наслідки яких РФ доведеться розгрібати не один рік. Знаменитість попросила у компанії, які будуть йти з держави останніми вимкнути світло.

І як не дивно, українські користувачі знову вподобали гумор Лесі. Варто відмітити, що насправді в Україні ведеться інформаційна війна і дуже важливо чинити опір. Нікітюк робить це майстерно, влучно і так, що сміливців сказати у відповідь щось, що піде в народ, не знаходиться.