Камалія повідомила, що трапилося з конями, яких вона залишила в Україні, поки тікала: більше не б’є на сполох

Відома українська співачка Камалія повідомила, що її коні, які декілька днів знаходилися без води та їжі під Києвом, нагодовані і з ними все в порядку.

Декілька днів тому відома українська співачка Камалія зізналася, що в містечку Буча залишилася велика кількість коней. Як відомо, зірка обожнюю цих тварин і в неї їх велика кількість. Проблема полягала в тому, що через воєнні дії, до тваринок не могли дістатися і коні залишилися без їжі та води.

Камалія повідомила, що трапилося з конями, яких вона залишила в Україні

Сама співачка давно залишила кордони України, після того, як забезпечила донькам безпечний переїзд до Європи.

Камалія повідомила, що трапилося з конями, яких вона залишила в Україні. Скріншот особистої сторінки зірки

Декілька днів тому артистка зняли себе на камеру після перетину кордонів у Румунії. Вона знаходилася в автомобілі разом зі своєю племінницею. А днем пізніше стало відомо, що коней Камалії врятували. Абсолютно всі тварини вціліли і на даний момент здорові.

Варто відмітити, що весь цей час співачка активно намагається донести для користувачів мережі, що насправді відбувається в Україні і як її співвітчизникам можна допомогти.

Також необхідно зазначити, що артистка дуже довго приходила до тями. Перші декілька днів вона лила сльози, не припиняючи, благаючи про допомогу у російського народу і показуючи реалії вторгнення російських військ на територію України. Зараз артистка дещо заспокоїлася, але не припиняє вести свою особисту інформаційну війну проти окупантів. Психологічний стан зірки дещо нормалізувався і вона намагається і далі тримати себе в тонусі.

Мама зірки Інна Петрівна також знаходиться у безпеці разом зі своїми онучками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.