Ксенія Собчак на фоні війни в Україні покинула Росію: хоче швидше зійти з тонучого корабля?

Багато хто вважає, що це втеча з Росії, зважаючи на зв'язки Собчак у Кремлі. Сама журналістка не погоджується з такою думкою, заперечує, що вилітала поспіхом.

Соціальні мережі активно обговорюють терміновий відліт російської журналістки Ксенії Собчак до Туреччини. Як стало відомо, Собчак відправилася у дорогу в не зовсім звичному для себе економ – класі до Стамбула. Популярна теледива зазвичай подорожує у набагато комфортніших умовах. Відома продюсерка взяла із собою сина Платона.

Багато хто вважає, що це втеча з Росії, зважаючи на зв’язки Собчак у Кремлі.
Сама журналістка не погоджується з такою думкою, заперечує, що вилітала поспіхом.
Ксенія пояснює, що давно планувала цю подорож, бо у дитини почалися канікули у школі, а обіцянки, дані синові, треба виконувати. Так я дотримуюсь власної поради — не піддаватися паніці – каже журналістка. Вони просто летять у відпустку відпочити разом із сином, про що давно з ним домовлялися.

Ксенія Собчак із сином Платоном відлетіла до Туреччини

Я є громадянкою Росії, в мене нема іншого громадянства, я лечу, а не відлітаю – каже Собчак.
Телеведуча відмітила, що її чоловік Костянтин Богомолов залишається у Москві. Він активно репетирує та готує театр до відкриття. Так що можна приходити на його спектакль “Дядя Ваня” – пише Ксенія Собчак. І вкотре наголошує, що їхній з сином від’їзд був давно запланований.

Раніше журналістка і політик коментувала війну з Україною. Вона відмітила, що російський народ ще довгі роки буде розгрібати наслідки сьогодення. Собчак каже, що завжди вважала себе оптимістом, але тепер вірить тільки в найгірший сценарій для Росії. Телеведуча написала, що всі, хто залишається зараз в Росії – оптимісти, а песимісти вже давно поїхали.

Схожі статті