(Відео) Злата Огнєвіч, Юрій Горбунов, Руслана та інші українські зірки створили “Музичну Оборону!”

Те, що наші зірки об'єдналися і створили "Музичну оборону", говорить багато про що. Багато хто залишився в Україні та всіма силами підтримує Батьківщину!

Триває війна, розв’язана Росією. Агресор бомбить міста, селища та села. Гинуть люди. Наші збройні сили чинять героїчний опір окупантам. Весь народ в Україні став на війну загарбниками Батьківщини.

Представники шоубізнесу також не стоять осторонь. Нещодавно зірки організували “Музичну Оборону”. А Злата Огневич інформацію та відео про це розмістила на своїй сторінці в інстаграмі. Подивіться це відео до кінця і перейміться духом нашої країни та волею до перемоги.

У тумані війни буває важко побачити шлях уперед. Новини з поля бою, дипломатичні розмови, емоції скорботних та переміщених осіб, все це може бути приголомшливим.
По Україні стає більше безладних артилерійських та ракетних ударів. Російська авіація, яка досі грала стриману роль, завдає нищівних авіаударів. Україною прокотилися масовані кібератаки, націлені на ключову національну інфраструктуру. Гинуть тисячі мирних жителів. Тисячі біженців продовжують бігти на захід.

Це переростає у затяжну війну. Російські сили загрузли в трясовині через низький моральний дух, погану логістику і невміле керівництво.

Захід продовжує постачати зброю та боєприпаси Україні.

І дуже важлива підтримка у війні представників українського шоубізнесу. Це підіймає бойовий дух не лише в українській армії, а й серед населення України.

І те, що наші зірки об’єдналися і створили “Музичну оборону”, говорить багато про що. Багато хто залишився в Україні та всіма силами підтримує Батьківщину!

Схожі статті