Переможниця “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова показала свій зруйнований будинок внаслідок війни: “Що ж ви коїте? Це мирний район”

Попри те, що російська сторона намагається удавати, ніби то їхня мета - стратегічні військові об'єкти, окупанти винищують інфраструктуру мирних житлових районів, мирних людей і невинних дітей.

Відома українська танцівниця та переможниця шоу “Танці з зірками” Ілона Гвоздьова показала свій зруйнований будинок, який розбомбили російські окупанти.
Ілона Гвоздьова – учасниця багатьох танцювальних телешоу на українському телебаченні.

Також вона активна користувачка соціальних мереж. Донедавна в Інстаграмі Гвоздьової були щасливі кадри з дітьми, коханим чоловіком, а тепер сім’я залишилася без даху над головою через вторгнення Росії в Україну.

“Це був наш дім. Що ж ви коїте, покидьки? Це мирний район, ніяких стратегічних об’єктів, просто, с*ка, мирне селище з живими цивільними людьми!”

Ранок 24 лютого став недобрим для українців, які прокинулися від ракетних ударів та дзвінків з повідомленнями про початок війни. Попри те, що російська сторона намагається робити вигляд, ніби то їхня мета – стратегічні військові об’єкти, окупанти винищують інфраструктуру мирних житлових районів, мирних людей і невинних дітей. Без будинку залишилася та Ілона Гвоздьова, яка показала своїм підписникам, що залишилося від її домівки.

“Це був наш дім. Що ж ви коїте, покидьки? Це мирний район, ніяких стратегічних об’єктів, просто, с*ка, мирне селище з живими цивільними людьми!”, – висловилася Ілона.
Зі зрозумілих причин, Гвоздьова не стала стримувати свій гнів:
“Вони можуть руйнувати наші будинки, міста, країни, але, с*ка, їм ніколи нас не перемогти, бо ми сильна і найсильніша на сьогодні нація на всьому білому світі! Путін – х***о, с*ка, я дім відбудую і всіх твоїх, н***й, закопаю, у фундамент заллю!”.

Схожі статті