Леонід Агутін звернувся ні до кого конкретно: “Прошу – зупиніть війну!”

Однак у своєму зверненні популярний шоумен не називає того, хто винен у кровопролитті на українській землі - Путіна. А також не каже, що Росія в даному протистоянні виступає жорстоким агресором.

Популярний російський виконавець, композитор, заслужений артист РФ Леонід Агутін висловився стосовно розв’язаної Росією війни в Україні. Він каже, що кожен новий день приносить нові смерті з обох сторін.

Однак у своєму зверненні популярний шоумен не називає того, хто винен у кровопролитті на українській землі – Путіна. А також не каже, що Росія в даному протистоянні виступає жорстоким агресором.
Музикант висловлює свою думку дуже обережно, не визначає винних. Леонід Агутін закликає сторони до проведення діалогу, але не звертається ні до кого конкретно: ні до народу Російської Федерації, ні до самого агресора Путіна.
Співак опублікував пост на своїй сторінці в Інстаграмі два дні назад, пишучи, що він відчуває.

Леонід Агутін благає сторони домовитись, щоб зупинити війну

Шість днів повного зціпеніння, почуття страху та розгубленості, усвідомлення, який відбувається жах та трагедії.
Я патріот своєї батьківщини, як раніше, так і тепер, і буду ним в майбутньому – каже Агутін. Він згадує, як сам охороняв кордони, тримаючи автомата напоготові, і з українцями, так само. Співак не хоче оперувати політичними гаслами, аналізувати ситуацію, каже, що це для нього в минулому.

Леонід Агутін благає сторони домовитись, щоб зупинити війну, адже з кожним наступним днем стає все більше жертв серед російських військових, українських громадян.
У мільйонів людей нівечиться майбутнє, треба шукати інші способи задовольнити політичні амбіції – підсумував артист.

Схожі статті