Андрій Данилко звернувся до українських зірок та публічно присоромив їх: “Поплачте за кадром”

Відомий вітчизняний артист, який прославився на весь світ завдяки своєму образу Вєрки Сердючки, закликав українських зірок припинити ширити паніку.

Відомий український виконавець Андрій Данилко, як і більшість вітчизняних зірок намагається підтримувати бойовий дух та незламність нашого народу. Також зірки на даний момент ведуть свою особисту інформаційну війну, і варто відмітити, що вони її виграють. Так, буквально нещодавно співак публічно радів тому, що російського пропагандиста Володимира Соловйова забанили в YouTube.

Андрій Данилко звернувся до українських зірок та публічно присоромив їх

Також зірка зробив привселюдно звернення до своїх колег в Україні, багато з яких не стримувалися і плакали на камеру. Андрій вважає, що така поведінка неприпустимо, так як серед простих людей і так активно шириться паніка. Люди вже тиждень не можуть заспокоїтися і подібні настрої лише підривають віру в себе та свою країну.

Андрій Данилко забув про маму Вєрки Сердючки Білоконь та показав наречену
Андрій Данилко звернувся до українських зірок та публічно присоромив їх

“Потрібно культивувати позитив навколо себе в такій ситуації. Хоч це все жахливо… Хочу сказати нашим артистам, які оприлюднюють свої звернення, поплачте за кадром! А в кадр скажіть якусь корисну, потрібну людям інформацію. Я за те – щоб без будь-якої паніки, спокійно, впевнено”, – зазначив Андрій.

Наприклад, найбагатша співачка країни Камалія неодноразово знімала себе на відео у жахливому емоційному стані. Не оминули подібні настрої і Настю Каменських, і Машу Єфросиніну, і     Надю Дорофеєву.

Тим не менш, їхні заклики зупинити вогонь широко розповсюджуються соціальною мережею і чутні за тисячі кілометрів від епіцентру подій. Зокрема, навіть будучи у безпеці, українські зірки не припиняють благати врятувати їхню країну.

Схожі статті