Лілія Ребрик звернулася до Росії: “Виходьте на вулиці своїх міст! Так, страшно! А ви спробуйте!”

Ведуча сказала, що необхідно виходити на вулиці та, таким чином, зі свого боку допомогти зупинити цю війну Росії проти України. Адже їхній президент штовхає всю країну в прірву разом із населенням Росії.

Лілія Ребрик засудила напад Росії на Україну Вона звернулася до жителів Російської Федерації та емоційно їх присоромила за їхню боязку позицію. Адже вже весь світ побачив, що творить їхній лідер із мовчазної згоди самих росіян.
Ведуча сказала, що необхідно виходити на вулиці та, таким чином, зі свого боку допомогти зупинити цю війну Росії проти України. Адже їхній президент штовхає всю країну в прірву разом із населенням Росії.

Подивіться – весь світ став на підтримку України.

Так, наприклад, Міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс домагається від міжнародної спільноти згоди на посилення підтримки України перед атаками, що продовжуються, з боку російських військ.
Міністри закордонних справ з усього Заходу зібралися у Брюсселі, щоб обговорити, як зберегти тиск на Росію.
Трас констатувала: «Ви можете бачити це на російських фондових ринках, російських грошових ринках, той факт, що людям доводиться стояти в черзі до банку або на станцію метро».
Трас додала, що Заходу необхідно посилити санкції, особливо щодо експорту викопного палива до Європи, щоб відрізати та паралізувати російську економіку.

Міністр заявила: “Ми працюватимемо з іншими волелюбними демократіями, щоб посилити тиски навколо путінської військової машини та продемонструвати нашу тверду підтримку територіальній цілісності України”.
Президент Росії Володимир Путін заявив, що війна в Україні «йде за планом», попри взяття лише одного великого міста – Херсона на півдні.
Президент України Володимир Зеленський звинуватив Росію у «ядерному терорі» після того, як вона обстріляла велику атомну електростанцію, спричинивши пожежу.
Лілія Ребрик своєю чергою своїм зверненням хоче, щоб народ Росії зі свого боку почав чинити тиск на російську владу, щоб зупинити війну.

Уважно прочитайте, що дослівно Лілія Ребрик написала:

Схожі статті