Екс-холостячка Злата Огнєвіч звернулася до українських біженців за кордоном: “Не паплюжте нашу націю і народ”

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч залишилася в Україні попри небезпеку через війну, але звернулася до усіх земляків, які вимушено стали біженцями за кордоном.

Злата Огнєвіч, так само як і мільйони українців, прокинулася рано вранці 24 лютого від вибухів, котрі лунали в мирних містах нашої країни з боку ворожої Росії. Саме в цей день історія України та усієї Європи змінилася назавжди – Путін оголосив повномасштабну війну “братському” народу. Такої підступності світ не бачив ще з часів фашистської Німеччини.

Злата Огнєвіч звернулася до українських біженців

Мужні чоловіки, воїни стали на захист мирних жителів, українські зірки намагаються відкрити росіянам очі на правду з приводу того, що коїть їхній президент, жінки, дівчата, діти та літні люди ховаються в бомбосховищах, метро і підвалах, а дехто зміг вирватися за кордон як біженець.

У себе в Інстаграмі Злата Огнєвіч звернулася саме до біженців, які вимушено покинули свої домівки заради порятунку від рашистів:

“Будь-ласка, всі, хто зараз опинився за кордоном і отримав статус біженця. Я дуже прошу поводитися чемно, покажіть, що ви є достойними українцями. Не паплюжте нашу націю і народ. В Україні проливається кров, але для тих, хто за кордоном – триває інша боротьба. Боротьба за культуру. Українці, давайте її виграємо”, – сказала співачка.

Злата Огнєвіч звернулася до українських біженців

Нагадаємо, що переможець Холостячки-2 Андрій Задворний, якого Злата покохала усім серцем, наразі знаходиться у складі територіальної оборони. Його приклад наслідував також інший учасник романтичного реаліті – Максим Тарапата.

Схожі статті