(Відео) Святослав Вакарчук після Наталії Могилевської теж виїхав до воїнів: підтримує піснею

Нещодавно Святослав Вакарчук виїхав до Одеси, та своїми піснями та просто спілкуванням із захисниками міста підтримав їх.

Представники шоубізнесу не стоять осторонь війни. Вони всіма силами підтримують населення України та наших захисників. Деякі вступають до лав Тероборони.

Інші допомагають підняти бойовий дух тим, у чому вони професіонали – піснею.

Так нещодавно Святослав Вакарчук виїхав до Одеси, та своїми піснями та просто спілкуванням із захисниками міста підтримав їх. Люди вдячні за таке ставлення зірок. І після таких виступів артистів наші захисники більш мотивовані на перемогу.

Усі у світі думали, що ми не вистоїмо. Що українська армія не зможе утримати територію. Більшість аналізу вторгнення була зосереджена на відносно невеликій кількості української армії в порівнянні з російською. За словами міністра оборони України Резнікова, понад 66 000 українців повернулися з-за кордону, щоб боротися за країну, попри те, що вони все ще здаються нечисленними проти російських військ.

Одним із тих, хто вирішив повернутися, є Юрій Вернідуб, 56-річний футбольний тренер, який привів тираспольський “Шериф” до перемоги над “Реалом” у торішній Лізі чемпіонів. Він сказав, що вирішив повернутись у той момент, коли його син зателефонував і сказав, що Росія напала.

І таких прикладів багато. Люди повертаються, щоб стати до лав Збройних сил України та громити російського агресора.

Бережіть своїх близьких та себе. Чи не слухайте ворожу пропаганду. Читайте та дивіться лише офіційні джерела інформації. Перемога буде за нами, не пройде!

Перегляньте відео нижче:

Схожі статті