Дружина Олега Винника Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок: де перечікує російський наступ Таїсія Сватко

Нарешті шанувальники можуть видихнути - з бек-вокалісткою Олега Винника все добре і вона на зв'язку. Так, в Інстаграмі Таїсії Сватко з'явилися щемливі кадри.

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок зі своїми фанатами у соціальних мережах. Що зі співачкою та де вона зараз?

24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Для кожного українця це стало початком справжнього пекла, адже загарбники воюють не лише проти військових, а й проти мирних жителів.

Багато українських зірок залишаються на зв’язку з аудиторією. Деякі з них намагаються достукатися до росіян, які досі не вірять, що їхній президент вчинив воєнний наступ на суверенні українські землі. Інші активно займаються волонтерською діяльністю, дехто вивозить дітей у безпечні місця, але від Таюне не було нічого чути з самого початку війни.

Нарешті шанувальники можуть видихнути – з бек-вокалісткою Олега Винника все добре і вона на зв’язку. Так, в Інстаграмі Таїсії Сватко з’явилися щемливі кадри, на яких український солдат виносить на руках новонароджену дитину зі зруйнованого міста:

“Наші захисники – наша гордість”, – підписала сторіз Таюне, і з нею неможливо не погодитися.

Де знаходиться сама співачка наразі невідомо, але відомо, що їй є куди податися – подейкують, що в Німеччині, в Берліні, живе таємний син Сватко і Винника Юліан.

Чи возз’єдналася зіркова родина на тлі воєнних дій, фанатам залишається тільки здогадуватися, адже Олег нещодавно звертався до користувачів мережі з проханням і молитвами не складати руки та зупинити це свавілля, яке коїться в рідній неньці Україні.

Схожі статті