Найбагатша співачка України Камалія показала російських солдатів, які просять своїх матерів забрати їх додому (Відео)

Такого типу відео потрібно показувати російським громадянам та матерям, щоб вони не пускали своїх дітей на війну з Україною.

Російські окупанти продовжують війну з Україною. Весь світ засуджує напад РФ на нашу країну. На підтримку України стали всі народи, демонстрації проти війни прокотилися планетою. У самій Росії замовчується і ховається, щоправда, про війну серед росіян.
Нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де видно, як полонений російський солдат просить свою маму, щоб вона розповіла правду в Росії та звернулася до материнського комітету з проханням зупинити війну. Адже це геноцид молодих хлопців із боку РФ.

Ви тільки подивіться, як російський солдат, який збирався підкорити Україну за два дні, зараз розмовляє зі своєю мамою.
Такого типу відео потрібно показувати російським громадянам та матерям, щоб вони не пускали своїх дітей на війну з Україною.
Перегляньте відео, яке розмістила Камалія:

Ця війна зірвала з місць цивільних і багатьом сім’ям довелося їхати на захід, щоб перечекати, коли їхні чоловіки розіб’ють російського агресора.

Ось як описує це вимушене переміщення одна людина:

Це була довга і холодна дорога для більшості жінок і дітей, які цілими днями добиралися сюди, до переправи Корчова. Деякі діти несуть свійських тварин, які виглядають з-під їхніх курток.
Те, що колись було торговим центром, наразі стало епіцентром для українців. Близько 3000 людей відпочивають на імпровізованих ліжках.
Деякі мають друзів і родичів у Польщі, але «половина не знає, куди йти».
Польща прийняла більшість біженців і тепер заявляє, що до кінця вихідних прийме мільйон з України.

Але це тимчасовий і вимушений захід. Після закінчення війни люди повернуться до себе додому. Ми відбудуємо Україну, і вона стане ще красивішою та щасливішою.

Схожі статті