Дмитро Комаров не зміг вивезти дружину з України і сам залишився тут: “Вірю у ЗСУ, ми обов’язково переможемо!”

Дмитро Комаров пишається сміливістю, відвагою та професіоналізмом військових України. Він також звернувся до дружин та дітей українських військових.

Йде війна в Україні розв’язана Росією. Агресор ні чим не гребує. Російські військові обстрілюють житлові квартали міст, селища та села. Вони не шкодують ні дітей, ні старих, ні жінок. Проте завдяки нашим доблесним збройним силам Україні вдається стримувати наступ.

Нещодавно Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці інстаграм відео, де він звернувся з подякою до військових України. Дмитро Комаров пишається їхньою сміливістю, відвагою та професіоналізмом. Він також звернувся до дружин та дітей українських військових. Подивіться це емоційне відео:

Світ бачить, що Росії не можна довіряти. І лише ЗСУ зможуть переламати ситуацію та захистити народ України.
Прочитайте, що каже народний депутат України від Волновахи — одного з двох міст на південному сході України, де в суботу розвалилися плани будівництва гуманітарного коридору, що ні сьогодні, ні в найближчому майбутньому евакуації мирних жителів із міста не очікується.

«Весь світ бачив, як працюють домовленості з Росією, – розповідає Дмитро Лубинець. Коли люди зібралися, вони почали обстрілювати маршрут, яким збиралися піти мирні жителі».
«Світ бачить, що Росії не можна довіряти. Найвищі органи влади на чолі з президентом продовжать спроби організувати мирну евакуацію, але російська сторона не виконує своїх обіцянок», – сказав Лубинець.

Він додав, що деякі люди були евакуйовані з Волновахи, попри обстріл, за допомогою цивільних осіб, добровольців та збройних сил.
За повідомленнями з Волновахи, майже всі будинки у місті пошкоджені або зруйновані.

Дмитро Комаров, каже, що лише завдяки нашим збройним силам, нашим героям Україна переможе!
З нами Бог, бережіть себе та близьких і не піддавайтеся паніці.

Схожі статті