41-річна Соломія Вітвіцька разюче схудла на фоні війни: куди поділися щічки життєрадісної телеведучої (ФОТО)

Відома українська журналістка і телеведуча Соломія Вітвіцька здивувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом - зірка "плюсів" помітно схудла за цей час, що в Україні триває війна.

Ранок 24 лютого розділив життя кожного українця на до і після, адже саме тоді Росія підло розпочала війну проти України. Влада РФ досі не називає речі своїми іменами та запевняє народ, що це не війна, а спеціальна воєнна операція, мета котрої – захист мирних жителів. Однак це нахабна брехня, якій, на жаль, продовжують вірити в’ю мільйони росіян.

Попри такі надскладні часи, улюблені українцями телеведучі продовжують працювати, аби співвітчизники цілодобово були в курсі подій на фронті і не тільки. Соломія Вітвіцька – одна з тих, хто регулярно виходить в ефір 1+1 разом зі своїми колегами.

Нещодавно в Інстаграмі Єгора Гордєєва з’явилося фото зі студії ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, на якому позували Соломія Вітвіцька, Костянтин Грубич, Єгор і Людмила Барбір. Усі вони знайшли в собі сили для усмішок, аби подарувати хоча б трохи позитиву глядачам, але найбільшу увагу привернула Соля – важко не помітити, що ведуча схудла, а її щічки майже зникли.

Вочевидь, стрес від війни відбився на фігурі Вітвіцької, що цілком зрозуміло і знайомо тепер чи не кожному українцю. Тим не менш, у коментарях фанати пораділи поверненню в ефір “Сніданку”, адже це те, чого зараз усім так не вистачає – підтримка духу і спокою:

  • “Ваш ефір просочений позитивом, молодці, що повернулися. Коли дивишся вас, відчуття, що все як і раніше”;
  • “З вами так спокійно! Слава Україні!”;
  • “Наші улюблені ведучі, бачу вас і на душі тепліше”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.