Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво сумує в Колумбії за Україною, в якій йде війна: “Найкращі моменти мого життя”

Колумбійський шеф-кухар, ресторатор і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво наразі перебуває в Колумбії, але мріє якнайшвидше повернутися до вільної України.

24 лютого в Україні почалася загарбницька війна з Росією, яку підло розпочала російська влада. За кілька днів до цього Ектор Хіменес-Браво відлетів у Колумбію до рідних. Ця поїздка була давно запланована, до того ж він, як і мільйони українців, уявити не міг, що станеться незабаром.

Попри те, що кулінар знаходиться за тисячі кілометрів від України, яку вважає своєю Батьківщиною і в якій у 2021 році отримав громадянство, його серце болить. Ресторани Ектора продовжують працювати, аби безкоштовно готувати їжу для захисників, сам він активно привертає увагу міжнародної спільноти до ситуації в країні, на яку терміново треба вплинути, але разом з тим Хіменес-Браво вдається до щасливих спогадів за часів мирного життя.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав рідних сестру, брата, племінницю і маму
Ектор Хіменес-Браво хоче якнайшвидше повернутися до України

Так, цього разу Ектор в Інстаграмі виклав серію архівних фото з найщасливішими моментами, котрі переживав саме в Україні, та написав:

“Найкращі моменти мого життя всі в Україні! Усмішки, сім’я, друзі, щастя… Купа приємних спогадів, які хочеться знову повторити… І як би не було зараз важко, боляче і зле – дуже скоро ми знову будемо жити мирним життям вдома на вільній Батьківщині! Ми стали єдиною, сильною, згуртованою Українською Нацією, що бореться і перемагає проти найбільшого зла у Світі! А потім зробимо з України наш європейський Сінгапур! І будемо створювати нові щасливі спогади разом! Слава Україні! Слава ЗСУ!”.

Схожі статті