Григорій Решетнік розсекретив ім’я свого майбутнього сина: на честь американського президента

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік зізнався, що вже знає, як назве свого наступного сина. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік активно підтримує українців та намагається навіть жартувати у цей непростий для нас час. З моменту ескалації російської агресії, розв’язування повномасштабної війни в Україні він, як і його колеги, намагався достукатися до росіян, що, власне, так і не сталося. А зараз усі українці розуміють, наскільки захід солідарний з ними та не цурається жодних санкцій по відношенню до країни-терориста.

Джозеф Байден, ймовірний 46 Президент США
Григорій Решетнік розсекретив ім’я свого майбутнього сина

Григорій Решетнік розсекретив ім’я свого майбутнього сина

Так, майже два тижні тому Джо Байден та Ентоні Блінкен обіцяли такий пакет санкцій, який повністю зруйнує економіку Російської Федерації. На даний момент ввртість рубля пробила свій історичний мінімум. Компанії покидають державу не тільки через неможливість працювати, але й просто з солідарності.

Наприклад, модні будинки ніхто не примушував йти з російського ринку, але вони обрали саме такий шлях. Велика кількість експертів заявляє, що в Росії відсутня велика кількість номенклатури, яку поставляла їй Європа, і Китай не зможе замінити поставників. А це означає, що навіть з виробництвом в РФ виникнуть проблеми.

Звісно, українці дуже радіють подібним новинам, адже це має зупинити російські війська та створити розкол в оточенні Путіна, який відмовляється припинити терор. Григорій Решетнік настільки поважає політиків, які пішли на рішучі кроки проти РФ, що заявив, що назве свого сина на честь президента Сполучених Штатів Америки Байдегс, генерального секретаря Блінкена, а також на честь Байрактара (назва воєнної техніки, яку надала Туреччина).

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.