Зірка ТСН Наталія Островська пустилася берега і стала відьмою: окупанти довели інтелігентну красуню

Відома українська телеведуча Наталія Островська вразила гостреньким гумором, який народився на тлі російської агресії по відношенню до жителів України.

Відома українська ведуча Наталія Островська, як і всі журналісти України, останні 10 днів активно працює на телебаченні, тримаючи співвітчизників у курсі подій та розповідаючи про гарячі точки. Її роботі не завадили ані вибухи за вікном, ані знищення київської телевежі.

Наталія демонструє завидну витримку і віру у те, що Україна впорається з загарбником. Тривожність та поганий психологічний стан, звісно, знайомий усім українцям, адже війна знищує всю радість. Але час від часу зірки все ж таки вдаються до гумору, щоб їхні підписники зовсім не вішали носа.

Наталія Островська з гордістю заявила, що стала відьмою

Так, декілька днів тому мережею розлетівся діалог між звичайним українцем та російським воїном, у якому прозвучали слова про те, що їм тут не раді і вони не зможуть функціонувати, як чоловіки, бо тут кожна друга “конотопська відьма”. Відеоролик швидко став трендом в інтернеті і розповсюдився поза межами України.

Наталія Островська стала відьмою. Скріншот особистої сторінки зірки

Нещодавно Наталія обіграла цей жарт по-своєму, коли отримала дивний меседж від невідомого в особистих повідомленнях в Інстаграм. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі скріншот, в якому попередила, що вона конотопська відьма. Але імовірніше за все, росіянам не зрозуміти, адже з повістями Квітки-Основ’яненко вони навряд знайомі.

Звісно, розлюченим та засмученим українцям такі жарти прийшлися до смаку. Зараз наші співвітчизники активно деморалізують противника в інтернеті за допомогою лозунгів та чорного гумору про російських солдатів.

Схожі статті