(Відео) Дмитро Комаров розвінчав міф “російського світу” і в прямому ефірі звернувся до російських військових

Дмитро сказав, що багатомільйонне місто не пустить ворогів до столиці України. Кожен, хто намагатиметься прийти зі зброєю в руках, буде знищений. Він розвінчав фейки про дискримінацію російськомовних людей.

Дмитро Комаров, який є відомим українським телеведучим та автором шоу “Світ навиворіт” розповів опозиційному ютуб-каналу “Популярна політика”, яка зараз ситуація в Києві. Він розвінчав міф про “російський світ”. Після цього Дмитро Комаров звернувся до російських військовослужбовців.

Дмитро сказав, що багатомільйонне місто не пустить ворогів до столиці України. Кожен, хто намагатиметься прийти зі зброєю в руках, буде знищений. Він розвінчав фейки про дискримінацію російськомовних людей.

Після бомбардувань містами України окупанти не дають виїхати із зони бойових дій цивільним особам.
У портовому місті Маріуполь обіцяні евакуації та в суботу, і в неділю скасували через нові обстріли. У місцевій міській раді заявили, що через російські обстріли безпечне пересування стало неможливим. Росія звинуватила українські сили. У місті вже шостий день немає водопроводу, електрики та каналізації. Їжа та вода швидко закінчуються.

Москва оголосила про відкриття нових евакуаційних коридорів о 09:00 у Маріуполі та інших містах. Проте маршрути, опубліковані російським інформаційним агентством РІА Новини, показують, що деякі коридори закінчуються у Росії та Білорусі.

Коридор із Києва вестиме до союзної Росії Білорусь, а у мирних жителів Харкова залишиться лише коридор, що веде до Росії.
У відеозверненні, присвяченому Прощеній неділі Православної церкви, Зеленський сказав, що замість прощення буде судний день. “Ми не пробачимо, ми не забудемо, ми покараємо всіх, хто вчинив злодіяння у цій війні на нашій землі”, – президент.
Росія оголосила про обстріл оборонних об’єктів, збудованих за радянських часів у містах. Там працюють тисячі людей. Сотні тисяч живуть поряд. Це вбивство. Умисне вбивство”, – сказав Володимир Зеленський. Він також засудив західні уряди за те, що вони не висловилися проти цього плану.

Всесвітня організація охорони здоров’я заявила, що медичні установи зазнавали нападів, а її генеральний директор Тедрос Адханом Гебрейєсус заявив, що вони призвели до багатьох смертей і травм.
Ось так воює Росія проти нашої країни.

Не треба слухати російську пропаганду та дивитися російські канали. Слухайте та дивіться офіційні ЗМІ з України. Ми переможемо! Бережіть своїх близьких, а також себе.

Схожі статті