(Відео) Наталю Могилевську морально підтримали люди у київському метро

Подивіться та прослухайте це відео. Без сліз на це не можна дивитися. Постарайтеся в це лихоліття брати приклад з цього відео як підтримувати один одного.

Буквально нещодавно Наталя Могилевська піснями морально підтримувала військових на вулицях Києва, а потім підіймала настрої у київському метро дітям та жінкам.
А ось зараз Наталія Могилевська розмістила на своїй сторінці в інстаграм зворушливе відео, на якому її підтримали люди в метро. Подивіться та прослухайте це відео. Без сліз на це не можна дивитися. Постарайтеся в це лихоліття брати приклад з цього відео як підтримувати один одного.

Весь світ підтримує Україну та засуджує агресивні дії Росії. Багато країн звинувачують Росію в завданні ударів по населених пунктах, зазначивши в розвідувальних зведеннях, що раніше використовувало аналогічну тактику в Чечні в 1999 році та Сирії у 2016 році.

У неділю спостерігачі ООН заявили, що з початку вторгнення 24 лютого в Україні було підтверджено 364 загиблих серед цивільного населення, але реальна цифра, ймовірно, значно вища.
УВКБ ООН заявило, що понад 1,5 мільйона людей залишили Україну після вторгнення Росії.

Віцепрем’єр-міністр України Ольга Стефанишина звинуватила Росію, що вони здійснюють терористичний план з атаками з повітря, а також по суші.
“Обстріляні лікарні, обстріляні будинки дитячих садків і шкіл, звичайні домогосподарства”, – сказала вона. “От як виглядає реальність”.
Вона сказала, що в Україні є чергова хвиля реалізації цього терористичного плану Російської Федерації.

Стефанишина заявила, що Росія зазнає величезних втрат у солдатах та техніці, але це її не зупиняє.
“Це тільки заохочує подальшу агресію”, – сказала вона.

На тлі всього вищесказаного нашому населенню треба згуртуватися та підтримувати одне одного. Як приклад – це відео Наталії Могилевської!
Звертаємо вашу увагу, що не потрібно панікувати, а тим більше не вірте фейковій інформації росіян. Потрібно орієнтуватися лише на офіційні українські ЗМІ
Бережіть себе та своїх близьких. Перемога буде за нами!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.