“Війна в серці Європи”: Джамала зібрала 67 мільйонів євро для потреб армії, виступивши на Нацвідборі в Німеччині

Українська співачка Джамала виконала легендарну пісню "1944" на Нацвідборі в Німеччині, з якою перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення" у 2016 році.

У непростий для України час на оборону своєї Батьківщини стала вся країна. Солдати виборюють незалежність на передовій, волонтери та прості українці намагаються допомогти з усіма потребами воїнів та щодня сумлінно виконують свою роботу в тилу: кулінарять, шукають необхідне обладнання та забезпечують гуманітарну допомогу.

Не залишилися в стороні й вітчизняні знаменитості. Під час російської агресії селебріті забули про гучні вечірки, гламур та світські заходи, кожен знайшов собі нове заняття та роботу. Більшість забезпечує інформаційну підтримку, використовуючи соціальні мережі та доставляючи до аудиторію необхідну інформацію та слова підтримки. Хтось взяв у руки зброю та пішов боронити Україну на фронті, а хтось допомагає ремеслом.

Переможниця Євробачення 2016 співачка Джамала, яка має кримсько-татарське походження, поїхала до Німеччини, щоб виступити на місцевому національному відборі. Перед європейською публікою артистка виконала свій хіт “1944”, який і приніс їй перше місце свого часу.

“Мені дуже хочеться, щоб вся Європа почула, що це не просто війна в Україні. Це війна, що відбувається в серці Європи. І мені дуже хочеться, щоб ми не стояли осторонь, не дивилися, що там стріляють, щоб ми дійсно були причетні до того, щоб допомогти всім нам зупинити цю війну, зупинити цю агресію. Це єдине, що я можу – співати і говорити про це, зробити хоча б щось, щоб запобігти цьому”, – заявила Джамала на увесь світ.

Пізніше артистка повідомила, що за час ефіру німецького нацвідбору їй вдалося зібрати 67 мільйонів євро, які вона перерахує на потреби української армії. Також виконавиця повідомила, що європейська аудиторія слухала її виступ стоячи.

Джамала зібрала 67 мільйонів євро для потреб армії

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.