Андрій Данилко не тікає з Києва та перечікує вибухи з каструлею на голові: “Нікуди їхати не збираюся”

Популярний український артист Андрій Данилко, більш відомий за альтер-его Вєрка Сердючка, не тікає зі своєю домівки в Києві і навіть не збирається цього робити.

У ці непрості для України часи Андрій Данилко – один з тих, хто щосили намагається підняти бойовий дух співвітчизників, а також привернути увагу світової спільноти до подій на Батьківщині. Ба більше, маючи усі фінансові можливості покинути країну та перебратися за кордон ще в перший день війни, артист цього не зробив і не збирається в майбутньому.

Наразі Данилко знаходиться у себе вдома – в квартирі на Хрещатику. Разом з ним там тимчасово живе артист з балету Вєрки Сердючки Дмитро, а також вони підтримують зв’язок з охоронцем будинку Кузьмичем. Лише їх троє з їхнього під’їзду залишилися там на місці, тож підтримують одне одного і не забувають жартувати.

Андрій Данилко не тікає з Києва та перечікує вибухи з каструлею на голові
Андрій Данилко не тікає з Києва та перечікує вибухи з каструлею на голові

В інтерв’ю Дмитру Гордону, записаному днями через відеозв’язок, Андрій розповів:

“Щоб усі знали: я вдома, в Києві, на Хрещатику. Нікуди їхати не збираюсь”.

При цьому знайомі намагаються вмовити Данилка виїхати зі столиці, адже вона регулярно піддається обстрілам, але він стоїть на своєму і не погоджується. Крім того, співак не втратив почуття гумору, навіть у такі скрутні часи. Наприклад, в інтерв’ю з Гордоном він з’явився з каструлею на голові – так перечікує вибухи:

“Я в будь-яких ефірах, в які виходжу, завжди кажу: “Друзі, щоб не було – вибухи, бомбування, сирена, – вже сміємося з усього. І легше”, – зізнався Данилко.

Схожі статті