Михайло Заливако показав свою 100-річну бабусю: захищала СРСР від фашистів, а тепер ховається в укритті від рашистів

Головний герой 11 сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" Михайло Заливако показав свою 100-річну бабусю, яка колись захищала СРСР від фашистів, а тепер ховається від рашистів.

Михайло Заливако відомий публіці як завидний холостяк, який став головним героєм романтичного реаліті на телеканалі СТБ. Він успішний бізнесмен і красень, тож кандидаток на його серце зібралося багато. Серед них чоловіку вдалося знайти свою любов – Анну Богдан. Саме вона перемогла проєкт і досі знаходиться у стосунках з Михайлом.

Переможниця Холостяка 11 Анна Богдан розповіла про весільну подорож з Михайлом Заливако
Михайло Заливако показав свою 100-річну бабусю, яка ховається від рашистів в укритті

Навіть зараз, в розпал війни, пара знаходиться разом, в Україні. 24 лютого вони, як і більшість українців, прокинулися від вибухів. Президент РФ підло напав на “братський народ” без оголошення війни рано вранці і досі прикривається спеціальною воєнною операцією, мета якої – нібито порятунок мирного населення країни від так званих неонацистів. Та кожен громадянин вільної і незалежної України знає, що ні від кого, крім окупантів, нас рятувати не треба.

В Харкові у Заливако залишилися рідні мама й бабуся, які облаштували собі укриття вдома. Про це стало відомо з Інстаграму Холостяка.

Так, Михайло показав свою бабусю, котра досі не може повірити в напад Росії:

“А це моя бабуся Олена, якій 100 років, і вона захищала СРСР від фашистів… Мама сховала її в гардеробній від бомбувань “русского мира”. Досі не вірить, що напала Росія…”, – підписав кадр Заливако.

Михайло Заливако показав свою 100-річну бабусю, яка ховається від рашистів в укритті
Михайло Заливако показав свою 100-річну бабусю, яка ховається від рашистів в укритті

Не так давно він разом з коханою Анною Богдан гуляв на 100-річному ювілеї бабусі, але тепер все змінилося не лише для їхньої родини, а й для усієї України, яка безсумнівно переможе.

Схожі статті