Епатажна Даша Астаф’єва змінила підбори на кухонний фартух: працює 24/7, щоб нагодувати українських солдатів

Акторка, співачка та модель Даша Астаф'єва вирішила змінити гламурне життя на кухню. Знаменитість щодня готує страви для українських солдатів.

Даша Астаф’єва відома українська акторка, модель та співачка. Жінка відрізняється серед своїх колег епатажністю та жіночністю. Однак на період війни з російськими окупантами знаменитість вирішила забути про гламур та світські тусовки та почала активно допомагати солдатам збройних сил України.

Астаф’єва прославилася як солістка епатажного гурту Nikita, а також як модель. Декілька років тому вона стала зіркою чоловічого журналу Playboy, після фотосесії в якому про українську красуню дізнався увесь світ. При цьому вона завжди залишалася вельми жіночною та елегантною – Даша рідко давала інтерв’ю та видавалася досить недоступною для прихильників та журналістів.

Дар'я Астаф'єва
Дар’я Астаф’єва

Тож для багатьох стало здивуванням, коли світська леді не втікла закордон з початком війни, а залишилася в рідному Києві та всіляко почала допомагати солдатам. Зокрема Астаф’єва щодня працює на кухні, де разом із поварами готує їжу для бійців територіальної оборони та ЗСУ.

Фото: Instagram Даші Астаф'євої
Фото: Instagram Даші Астаф’євої

“Новий день бабака. Нове місце з прекрасною улюбленою командою. Новий досвід і надії, що все це пекло скоро закінчиться”, – написала Астаф’єва.

Також зірка показала пані Юлію – шеф-повара, яка контролює усі процеси приготування страв. Астаф’єва відзначила, що жінка надзвичайно стомилася, а її руки в опіках, однак це не зупиняє її, як і саму Дашу.

Підтримують світську левицю й інші знаменитості. Колега Даші, ведуча Маша Єфросиніна, поділилася в Instagram кадрами, на яких зірка чистить картоплю. Також вона повідомила, що Даша створила проєкт для допомоги – спеціальну колекцію NFT, усі виручені кошти якої підуть на допомогу ЗСУ. Про це Астаф’єва написала у своєму блогу в Instagram.

Схожі статті