Тоня Матвієнко не знаходить собі місця, поки Арсен Мірзоян воює за мир: надсилає таємні послання коханому

Чоловік української співачки Тоні Матвієнко, артист Арсен Мірзоян, від початку російсько-української війни захищає Батьківщину на передовій.

Від початку російсько-української війни до лав Збройних сил України та територіальних оборон в різних районах долучилося чимало українських зірок. Свою країну вийшли обороняти гурти Бумбокс та Антитіла, актори Юрій Ткач та Ахтем Сеітаблаєв, соліст ТНМК Фагот, репер Ярмак, екс-Холостяк Нікіта Добринін та багато інших. Зокрема взяв зброю до рук і співак Арсен Мірзоян.

У своєму особистому блозі артист показав рушницю, з якою він готовий зустрічати окупантів у рідній країні. При цьому Арсен офіційно не розповів, чи вступив він до лав ЗСУ або Тероборони. Однак його дружина Тоня Матвієнко натякнула на це у своєму особистому блозі. Зірка написала, що їй було надзвичайно тяжко відпускати коханого, а також вона зізналася, що дуже пишається ним.

“Найважчим було відпустити, попрощатися з Арсеном Мірзояном. Я тобою дуже пишаюся, ти моя гордість, Ти моє все. Я люблю тебе, ми дуже сумуємо”, – написала артистка.

Instagram: Тоня Матвієнко
Instagram: Тоня Матвієнко

Зараз Тоня Матвієнко всіляко демонструє свої почуття до чоловіка, який зараз захищає Україну. 7 березня виконавиця виклала лаконічний пост – фото засніженої землі, на якій було написано “Арсен”, а поряд домальоване сердечко. Співачка позначила на публікації Мірзояна.

Instagram: Тоня Матвієнко
Instagram: Тоня Матвієнко

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко разом вже більше семи років. У 2016-му в пари народилася донька Ніна, яку назвали на честь мами Тоні – легендарної співачки Ніни Матвієнко. Через півтора роки зіркова пара оформила офіційний шлюб. Подружжя познайомилося під час зйомок шоу “Голос країни” на телеканалі “1+1”.

Схожі статті