Спочатку Пугачова і Галкін, потім Леонтьєв, а тепер Валерія і Пригожин: російська еліта покидає Росію з валізами

Від'їзд Валерії та Пригожина деякі фанати пов'язують із війною Росії проти України. Проте з непідтверджених чуток Валерія та Пригожин поїхали до Ізраїлю не з метою зміни місця проживання.

Нещодавно шанувальники Валерії дізналися, що співачка та продюсер Йосип Пригожин терміново залишили Російську Федерацію. Вони обурюються та не можуть зрозуміти чому вони це зробили. Деякі фанати пов’язують такий терміновий від’їзд із війною Росії проти України.

Як пізніше з’ясувалося, вони справді поїхали з Росії та вирушили до Ізраїлю. Туди ж раніше поїхали Алла Пугачова та Максим Галкін, а також Ксенія Собчак. Проте з непідтверджених чуток Валерія та Пригожин поїхали до Ізраїлю не з метою зміни місця проживання. Йосип Пригожин пояснює терміновий від’їзд до Ізраїлю: він хоче відзначити день народження улюбленої тітки, якій виповнюється 85 років.

Але не всі шанувальники цьому вірять. Вони все-таки пов’язують терміновий від’їзд Валерії та Пригожина із війною, яку розв’язала Росія проти України.

Валерія

 

А війна йде, гинуть люди: діти, старі та жінки. І винна у цьому Російська Федерація.
Весь світ повстав проти російського агресора. Економічні санкції та ембарго на нафту та газ зі свого боку задавлять економіку окупанта та супроводжуватимуть нашу перемогу над ним.
Так буквально недавно стало відомо, що США та Великобританія забороняють російську нафту, а ЄС перестає покладатися на російський газ, оскільки країни посилюють свою відповідь на вторгнення в Україну.

Президент США Джо Байден заявив, що цей крок має на меті головну артерію російської економіки.
Він виступив незабаром після того, як Європейська комісія заявила, що скоротить потребу ЄС у російському газі на дві третини – ЄС отримує 40% свого газу з Росії.
Цей крок, ймовірно, означатиме вищі ціни на бензин та рахунки для споживачів.

Але захід і США йдуть на це, щоб зупинити окупанта, що зарвався.
Напевно, це й сприяло тому, що російські зірки, стали терміново виїжджати за кордон з різних причин.
Ви повинні знати, що Україна переможе у цій війні та настане цей щасливий та світлий день для нашої Батьківщини!

Схожі статті