Переможець Холостячки-2 Задворний, що кинув Злату Огнєвіч, заговорив про рівні права жінок і чоловіків під час війни

Бізнесмен Андрій Задворний, який став переможцем романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч, публічно заговорив про рівні права для жінок і чоловіків.

Андрій Задворний став відомий публіці завдяки участі та перемозі в романтичному проєкті “Холостячка”, де Злата Огнєвіч шукала своє кохання і знайшла. Втім, стосунки пари протривали недовго – вже через півтора місяці бізнесмен кинув співачку, оскільки його почуття зникли.

Злата Огнєвіч забула про Задворного і розповіла про курортний роман
Андрій Задворний заговорив про рівні права жінок і чоловіків під час війни

Навіть воєнне сьогодення не звело екс-закоханих, однак вони обидва не тікають з України, а роблять все, аби бути корисними в такі скрутні часи.

Злата займається волонтерською діяльністю та підтримує бойовий дух українців у соцмережах, а Андрій вступив до лав територіальної оборони Києва. І хоча зараз він в резерві, дарма часу не гає – розвозить гуманітарну допомогу туди, де її потребують. А сьогодні, 8 березня, Задворний підняв в Інстаграмі тему рівноправ’я жінок і чоловіків:

“Десь тиждень тому я побачив двох дівчат на КПП війскового шпиталю – вони разом з хлопцями виконували завдання по досмотру і пропуску транспорту на територію. Три дні тому я познайомився з дівчиною Тетяною, яка є однією з керівниць заогону тероборони в центральній частині Києва. На блокпості біля дому, буквально вчора, серед хлопців ЗСУ стояла дівчина військова… Мене надихає те, що у вільній Україні права жінок з кожним роком зміцнюються набувають все більшого реального сенсу. Я бажаю кожній жінці відчувати себе на своєму місці, мати рівні можливості для розвитку і самореалізаціі, побудови кар’єри і сім’ї. Бажаю бути в мирі й безпеці, відчувати любов і підтримку кожного дня. Це свято не про тюльпани, а про повагу до особистості жінки, прав жінки, рівність жінок та чоловіків. Квіти ніколи не будуть зайві, але я за те, щоб спершу пам’ятати про зміст”, – написав Андрій.

Схожі статті