Колишній чоловік Ірини Білик Дмитро Дікусар добровільно пішов захищати Україну: влаштує росіянам пасадобль

Відомий український хореограф та колишній чоловік легендарної співачки Ірини Білик Дмитро Дікусар добровільно пішов захищати Україну від російських окупантів.

24 лютого Україна прокинулася від підлого нападу Росії, яка навіть не мала сміливості публічно об’явити війну, а зробила все так само, як колись Гітлер – тишком, нишком, рано вранці. Той день назавжди залишиться в пам’яті українців, адже він розділив життя усіх на до та після, і зірки шоу-бізнесу виключенням не стали.

Багато артистів залишилися в Україні – підтримувати бойовий дух співвітчизників, займатися волонтерською діяльністю, допомагати воїнам і захисникам з територіальної оборони.

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар добровільно пішов захищати Україну

Є серед відомих чоловіків і ті, хто теж добровільно став на захист Батьківщини – Віктор Бронюк з гурту “ТІК”, переможець та учасник шоу “Холостячка-2” Андрій Задворний і Максим Тарапата, телеведучий Володимир Остапчук, Холостяк-9 Нікіта Добринін, музикант та поет Коля Сєрга, актор Паша Лі, який героїчно загинув в Ірпені, співак Арсен Мірзоян. Приєднався до них і колишній чоловік Ірини Білик – відомий український хореограф Дмитро Дікусар. Про це стало відомо з Інстаграму танцюриста ще 27 лютого:

“Сьогодні поповнив ряди. Потанцюємо!”, – написав Дмитро та показав, як ходив до воєнкомату.

Коментатори та зіркові колеги висловили своє захоплення вчинком Дікусара, побажали йому берегти себе і показати росіянам пасадобль.

Навіть під час служби Дмитро знаходить час на те, щоб підбадьорити співвітчизників. Він зауважив, що поруч з собою бачить прекрасних людей абсолютно рідних професій, але зі спільною метою – захистити своїх коханих, рідних і Україну.

Схожі статті