Каменських наполегливо вимагає внести її в чорний список російського музичного каналу: “Ви ким себе уявили?”

Відома українська співачка Настя Каменських розлючена через санкції російського музичного телеканалу до інших артистів і запропонувала їм внести і її в чорний список.

У зв’язку з тим, що Росія розв’язала повномасштабну війну проти України, вітчизняні артисти почали працювати в інформаційному полі, розповсюджуючи правду про те, що відбувається на їхній батьківщині та призиваючи росіян позбавитися діючої влади. На жаль, цього їм не вдалося добитися, але один з російських музичних каналів вирішив помститися артистам за це і вніс їх в чорний список. Тобто більше не збирається ставити їхні кліпи в ефір.

Каменських наполегливо вимагає внести її в чорний список російського музичного каналу

Телеканал RU.TV. в Instagram повідомив, що припиняє співпрацю з Надею Дорофєєвою, Монатіком, Іваном Дорном, Валерієм Меладзе, Максом Барським, Лободою, Аллою Пугачовою, Максимом Галкіним, Вірою Брежнєвою, групами Акваріум та 2Маші.

Настя Каменських розлютилася на подібне, адже велика кількість українських зірок і так не пішла б на співпрацю з російським каналом після всього, що сталося. Тому співачка звернулася до керівництва телеканалу з наполегливою пропозицією внести і її у список цих зірок.

Варто відмітити, що такий крок музичної платформи можна вважати просто абсурдним, адже вказані співаки мають велику кількість фанатів в Росії, а це означає, що вони втратять глядачів. Нерозумність цього вчинку також характеризується тенденціями останнього десятиріччя, коли інтернет бере верх над телебаченням і поступово повністю посуває його з ринку.

Вчинок зірки був тепло прийнятий користувачами, адже знаменитості вдалося дати жорстку відсіч компанії країни-окупанта.

Схожі статті