|
08.03.2022 23:27

“Хочу, щоб ти не боялася”: Влад Яма чуттєво привітав дружину Ліліану зі святом весни та побажав миру всій Україні

Український хореограф Влад Яма привітав свою дружину Ліліану зі святом 8 березня у непростих для країни час та зворушив своїми словами усю мережу.

Український хореограф Владислав Яма відомий серед своїх колег як зразковий сім’янин і люблячий тато. Шоумен практично щодня ділиться відео та фотографіями, на яких він проводить час разом із красунею-дружиною Ліліаною та сином Леоном. Подружжя разом з дитиною обожнює подорожувати Україною та світом, гуляти містом та просто разом проводити дозвілля.

Однак 24 лютого для цієї зіркової родини життя змінилося, як і для усіх українців. Влад разом із родиною на початку місяця повернувся з подорожі Америкою, яка тривала більше місяця, а за тиждень до початку російсько-української війни подружжя відсвяткувало день народження Ліліани.

Однак зараз сімейство активно почало підтримувати армію та волонтерити. Яма не розповідав, чи покинули вони з дружиною та сином Київ, цю інформацію він вирішив приховати в цілях безпеки. Однак танцівник щодня продовжує поширювати в особистому блозі важливу інформацію для українців та фінансово підтримувати волонтерів.

Влад Яма з дружиною і сином

Не зважаючи на скрутне становище у країні, Влад не зміг не привітати кохану дружину зі святом 8 березня. Хореограф опублікував чорно-біле фото, на якому Ліліана зображена з сином Леоном.

“Весна… Більше за все хочеться, щоб Ти не боялася гучних звуків, не прокидалася вночі… Щоб не снилися ракети… Щоб ми просто обіймалися і… не читали новини щохвилини… Дівчата, вітаю всіх! І нехай наступне свято буде справжнім”, – написав Влад.

Підписники Влада долучилися до привітань і висловили свої слова підтримки і сімейству Ями, і один одному:

  • “Думаю, що скоро так і станеться! Виженем цих зарозумілих покидьків, а наша Україна буде квітучою”;
  • “Дай Боже миру нам усім!”;
  • “Скоро кожне свято буде справжнім! Віримо і молимось”, – пишуть користувачі мережі.